середа, 30 травня 2012 11:38

Розтерзану собаками кримчанку перед смертю не ґвалтували

Розтерзану собаками кримчанку перед смертю не ґвалтували

Експертиза за фактом загибелі розтерзаної собаками 26-річної Насті Салтанової з Кам'янки не підтвердила зґвалтування, а матеріали справи передадуть до суду вже на цьому тижні. Про це повідомила Марина Адріанова, адвокат затриманих у справі хлопців, пише Сегодня.

"За статтею про зґвалтування справу припинено, за ст. 135, їм закидають залишення в небезпеці. Через два тижні відбудеться перше судове засідання. Запобіжний захід поки не змінили, вони знаходяться в СІЗО ", - сказала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В страшному вбивстві кримчанки підозрюють її хлопця і його друга-боксера

У прокуратурі і міліції Криму поки не мають інформації про результати експертизи і не говорять, чи з'явилися в справі інші підозрювані. Вельми мізерною інформацією володіє і мати загиблої Людмила: "Я поки нічого не знаю ні про які результати експертизи".

Нагадаємо, що затримані 17-річний Енвер і 18-річний Андрій були останніми, хто бачив Настю в ніч на 15 березня, коли вона загинула. За словами вітчима дівчини, у неї були стосунки з Енвером.

Зараз ви читаєте новину «Розтерзану собаками кримчанку перед смертю не ґвалтували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі