середа, 23 березня 2022 13:25

Спецтема: Війна Росії проти України

Рашисти знову обстріляли Житомирщину: під ударом три громади

Рашисти знову обстріляли Житомирщину: під ударом три громади
Пожежа у Коростенському районі Житомирщини внаслідок ворожого обстрілу 21 березня. Фото: https://www.facebook.com/MNSZhytomyr

Минулої доби, 22 березня, територіальні громади на півночі Житомирщини знову обстріляли російські загарбники.

Про це повідомив голова Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко у відеозверненні, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали гарячі точки Київщини, що зазнали найбільших руйнувань

"Були постійні обстріли північних районів області – Коростенської, Малинської, Народицької територіальних громад. Ніхто з людей не постраждав. Є невеликі руйнування будівель. В інших районах все минуло тихо і спокійно", - зазначив Бунечко.

Додав, що бізнес та підприємства області уже можуть повертатися до нормальної роботи. Зокрема, це стосується Новограда-Волинського, Бердичівського, Житомирського районів та Житомира, де поки спокійна ситуація.

На Поліському напрямку окупанти намагалися закріпитися на досягнутих рубежах. Перегруповуються після отриманих втрат.

Загарбники намагалися просунутись в район населеного пункту Тетерівське. Через брак сил, успіху не мали та мусили відійти. Триває повітряна розвідка, нарощуються засоби протиповітряної оборони та здійснюється мінування підступів до позицій своїх військ, свідчать дані Генштабу ЗСУ станом на 12:00 23 березня.

Зараз ви читаєте новину «Рашисти знову обстріляли Житомирщину: під ударом три громади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі