понеділок, 18 листопада 2019 14:24

П'яні сусіди призовника побили працівника військомату

П'яні сусіди призовника побили працівника військомату
Побачивши поліцію кривдники втекли у квартиру та продовжили погрози з вікна

У Львові скоєно напад на військовослужбовця Сихівського районного військового комісаріату.

Інцидент трапився під час оповіщення громадян призовного віку по вулиці Татарській 2а, повідомляє прес-служба Львівського обласного військового комісаріату.

На другому поверсі багатоквартирного будинку працівниками військомату було вручено повістку громадянину, який не з'являвся у військовий комісаріат. На прохання призовника піти взяти особисті речі йому була надана така змога. В цей час призовник зателефонував своїм друзям поверхом вище.

"Сусід, який спустився, будучи в стані алкогольного сп'яніння запропонував представникам військомату вийти для бесіди на вулицю. Під час руху сходами дана особа завдала офіцеру декілька ударів руками в голову. Після того, як військовослужбовець втратив рівновагу продовжив наносити удари ногами в голову", - сказано у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Випускник університету одружився із 79-річною жінкою, щоб відкосити від армії

Згодом до бійки долучився колега з тієї самої квартири третього поверху. Повз проїзжав патруль Поліції. Побачивши його кривдники втекли до себе у квартиру та продовжили погрози з вікна квартири.

Особу одного із нападників встановлено. Правові наслідки даного вчинку встановлюватиме поліція.

Військовослужбовець військомату звернувся із заявою у райвідділ поліції та у 8-му лікарню м.Львова. Попередньо загрози життю та здоров'ю немає.

У Миколаєві затримали блогера з Бердичева 32-річного Артура Сороченка, який побив учасника АТО під Хмельницьким.

Зараз ви читаєте новину «П'яні сусіди призовника побили працівника військомату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі