неділя, 18 серпня 2019 17:14

Погрожував розстрілювати АТОвців і їхніх дружин: затримали блогера, який побив військового

Погрожував розстрілювати АТОвців і їхніх дружин: затримали блогера, який побив військового
У Миколаєві затримали блогера з Бердичева 32-річного Артура Сороченка, який побив учасника АТО під Хмельницьким. Фото - РБК-Україна

У Миколаєві затримали блогера з Бердичева 32-річного Артура Сороченка, який побив учасника АТО під Хмельницьким.

Сороченко раніше судимий за крадіжку та незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, розповіли у відділі комунікації ГУНП в Миколаївській області.

Зловмисник, який має кримінальні прізвиська "Малиш" і "Турик", намагається вести активну діяльність у соціальних мережах. Побиття ветерана АТО на камеру також стало об'єктом численних публікації в онлайн-виданнях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вандали поглумилися над могилами загиблих в АТО військових

Відеоблогер раніше на відео заперечував російську агресію проти України і погрожував розстрілювати АТОвців і розправлятися з їхніми дружинами.

Зараз затриманого везуть із Миколаєва до Хмельницького, де йому оберуть запобіжний захід.

Побиття ветерана АТО сталося 26 липня. Соціальні мережі та ЗМІ облетіло ганебне відео, на якому блогер із Бердичева Артур Сороченко відверто на камеру знущається над учасником АТО, ображає та б'є його. Ролик був знятий таким чином, що важко було визначити, в якому місці це відбувається, до того ж, жодних заяв про подібне правопорушення в області зареєстровано не було. Після громадського резонансу його оголосили в розшук за хуліганство.

Зараз ви читаєте новину «Погрожував розстрілювати АТОвців і їхніх дружин: затримали блогера, який побив військового». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі