пʼятниця, 09 березня 2018 21:33

П'яний поліцейський влаштував стрілянину в поїзді

П'яний поліцейський влаштував стрілянину в поїзді
Стрілянина сталася в поїзді, який прибував на вокзал. Фото: Думська

У поїзді Одеса-Миколаїв співробітник Департаменту захисту економіки Нацполіції в Сумській області влаштував стрілянину.

Про це повідомляє Odessa.net.ua.

Інцидент стався перед самим прибуттям поїзда на вокзал - чиновник з'ясовував стосунки з кимось із пасажирів поїзда. В ході конфлікту він дістав травматичний пістолет і відкрив стрілянину. Чиновник був п'яний і не зміг самостійно покинути потяг на вокзалі і поїхав на "відстій". Тільки проспавшись, чоловік помітив пропажу пістолета.

"П'яного поліцейського намагаються "відмазати" співробітники Одеського управління внутрішньої безпеки і намагаються уникнути розголосу подробиць конфлікту. Крім того, на даний момент вони намагаються знайти його зброю", - пише ЗМІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилося відео підриву авто працівників СБУ

У ніч на середу, 7 березня, в Києві на Броварському проспекті (біля станції метро "Лісова") невідомий кинув дві гранати, які здетонували. Зловмисник втік.

В результаті інциденту згорів автомобіль "Тойота Камрі", осколкове поранення отримала одна людина, йому надали необхідну медичну допомогу.

Зараз ви читаєте новину «П'яний поліцейський влаштував стрілянину в поїзді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі