пʼятниця, 07 червня 2019 17:12

П'яний чиновник стріляв по чоловікові

П'яний чиновник стріляв по чоловікові
У прес-службі міськради повідомили, що нічого не знають про те, що сталося. Фото: Новости Харькова

Увечері 6 червня в Зміївському районі Харкова затримали голову департаменту розвитку телекомунікаційних технологій та зв'язку Віктора Потаніна, якого підозрюють у стрілянині по чоловікові з травматичної зброї.

Інцидент стався 5 червня о 20:18 в селі Гайдари. Чиновник у нетверезому стані під'їхав на автомобілі Scoda до магазину. Там він зробив від 3 до 5 пострілів із травматичної версії пістолета Макарова по чоловікові 1978 року народження. Потерпілий дістав поранення пахової області і лівої гомілки. Місцевому жителю надали медичну допомогу. Від госпіталізації потерпілий відмовився, пишуть newsroom.

Причиною інциденту став конфлікт через виникнення грошового боргу. Справу відкрили за статтею кримінального кодексу України - хуліганство із застосуванням зброї.

Чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового утримання.

У департаменті розвитку телекомунікаційних технологій та зв'язку не підтверджують інформацію про подію за участю його керівника.

"Віктор Миколайович зараз знаходиться у відпустці. Я не уповноважена відповідати на подібні питання, але це неправда. Він в законній відпустці", - заявили нам у приймальні чиновника.

У прес-службі міськради повідомили, що нічого не знають про те, що сталося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік та жінка п'яними стріляли з балкона

"Питання в компетенції правоохоронних огранів. Якщо він винен - нехай відповідає за законом", - заявили в мерії.

Віктор Потанін раніше був радником міського голови Харкова Геннадія Кернеса по взаємодії з комунальними підприємствами. Згідно з поданою в березні нинішнього року декларацією, володіє житловим будинком у селі Гайдари, автомобілями ВАЗ і Ford Escort, а також 50% корпоративних прав на компанію ТОВ "Прогресивні технології і комунікації". 2017-го Нацрада з питань телебачення і радіомовлення проводила позапланову перевірку телеканалу, яким володіє ця фірма, за сюжет про Крим.

Зараз ви читаєте новину «П'яний чиновник стріляв по чоловікові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі