четвер, 27 травня 2021 10:07

П'яна водійка, яка знесла на тротуарі школяра, перебуває на обліку в нарколога

П'яна водійка, яка знесла на тротуарі школяра, перебуває на обліку в нарколога
У Вінниці 43-річна Наталія Дзісь збила на тротуарі 13-річного Андрія Тарасюка. За кермо позашляховика сіла п'яна. Хлопець у важкому стані. Фото: facebook.com/Ирина Доценко

Вінничанка 43-річна Наталія Дзсісь, яка збила на тротуарі 13-річного Андрія Тарасюка, перебуває на обліку в нарколога через алкоголізм.

Уміст алкоголю в крові жінки в момент аварії перевищував допустиму норму в 16 разів. Історія збурила містян. Під судом напередодні зібралися люди, які вимагали справедливого покарання для підозрюваної. На суді вона поводилася спокійно. Провину визнала й попросила пробачення, ідеться в сюжеті ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яна в дим водійка зможе вийти під заставу: нові подробиці резонансної аварії

Школяр, якого вона збила, перебуває у важкому стані в реанімації. Адвокати потерпілих кажуть, що 180 тис. грн для внесення застави, установленої судом, родичі кермувальниці, імовірно, знайдуть. Відтак вона вийде на волю на час слідства.

Аварія сталася 24 травня на вул. Івана Богуна. 43-річна водійка Haval розтрощила паркан і знесла на тротуарі 13-річного школяра. Його відкинуло на металеву арматуру, яка прошила хлопцю голову.

Зараз ви читаєте новину «П'яна водійка, яка знесла на тротуарі школяра, перебуває на обліку в нарколога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі