понеділок, 24 травня 2021 16:17

П'яна водійка потрощила паркани та змела школяра

П'яна водійка потрощила паркани та змела школяра
У Вінниці 13-річного хлопчика збила нетвереза водійка. Фото: mistonadbugom.com.ua

У Вінниці 43-річна водійка Haval розтрощила два паркани й знесла на тротуарі 13-річного школяра. Аварія сталася 24 травня о 10:00 на вул. Івана Богуна.

Хлопчик у лікарні. Жінку затримали, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"У 43-річної водійки відібрали зразки крові для проведення експертизи на стан сп'яніння. Попередньо, вона не впоралась з керуванням, виїхала на тротуар, де зіткнулась з парканом та допустила наїзд на 13-річного підлітка, який ішов у попутному напрямку", - розповіли в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На пішохідному переході патрульні збили школяра

Вирішується питання про оголошення їй про підозру та обрання запобіжного заходу. Слідчі відкрили кримінальне провадження.

Водійка була п'яна, пишуть місцеві ЗМІ. Стан хлопчика важкий, його прооперували.

На трасі в районі села Братське поблизу Дніпра четверо дітей переходили дорогу по пішохідному переході. Автомобіль Peugeot їхав із Дніпра в бік Запоріжжя, перед переходом не гальмував. Двоє дітей встигли відскочити, а інші - хлопчик і дівчинка - опинилися під колесами. Водійка – 27-річна жінка, за кермо сіла твереза.

Зараз ви читаєте новину «П'яна водійка потрощила паркани та змела школяра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі