середа, 13 липня 2022 13:11

Спецтема: Війна Росії проти України

Путінські терористи вгатили по Миколаївщині: є загиблі й десятки поранених
19

Окупанти продовжують обстрілювати Миколаївщину
Фото: ДСНС
Окупанти продовжують обстрілювати Миколаївщину
Окупанти продовжують обстрілювати Миколаївщину
Окупанти продовжують обстрілювати Миколаївщину
Окупанти продовжують обстрілювати Миколаївщину

Російські окупанти продовжують нещадно обстрілювати Миколаївську область. 12 липня від ракетного удару загинула жінка.

Загалом у регіоні минулої доби поранили 34 людини, заявила 13 липня голова обласної ради Ганна Замазєєва в Telegram. Дітей серед постраждалих немає.

"Під удари потрапили населені пункти Баштанського та Миколаївського районів. Дві ракети влучили по Баштанці, там є загибла. Щирі співчуття рідним. Обстріли також фіксували у Широківській, Інгульській, Березнегуватській, Шевченківській та Галіцинівській громадах. Поцілили у медзаклад та житлові будинки. Продовжують фіксувати займання полів із зерновими", – написала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Миколаївщину атакували російські терористи: є загиблі

На сьогоднішній ранок у миколаївських лікарнях перебувають 325 громадян, які постраждали від атак окупантів в області. Ще 41 особа отримала допомогу амбулаторно.

"Усі поранені доправлені в медичні заклади. Велика подяка й шана нашим лікарям, які цілодобово й самовіддано рятують життя і здоров'я миколаївців. Усім якнайшвидшого одужання", – йдеться у повідомленні.

Ситуація на півдні України залишається стабільно напруженою. Російські військові намагаються утримуватися на відступних рубежах. Ворог дистанційно обстрілює звільнені українськими захисниками території. Миколаївщина – один з найзамінованіших регіонів в Україні.

У Миколаєві у вівторк зранку, 12 липня, пролунали потужні вибухи. Місцеві жителі почали повідомляти про вибухи в соціальних мережах близько четвертої ранку. В Telegram-каналі "Новини Миколаєва" зазначили, що містяни нарахували близько 25 вибухів.

У суботу вранці, 9 липня, в Миколаєві пролунала серія вибухів. На 5:30 розриви не припинялися. Потужні звуки в Миколаєві чули під час повітряної тривоги. В області вона тривала 50 хв. – з 5:08 до 5:58.
9 липня окупанти випустили шість ракет по обласному центрі. Йдеться про ракети С-300. 1 липня окупанти обстріляли Баштанський і Миколаївський райони Миколаївщини. Поранені 14 людей. Дітей серед них немає. Усіх постраждалих доправили в медичні заклади. 2 липня терористи вкотре обстріляли низку мирних населених пунктів Миколаївської області. Є загиблі й нові руйнування.
Зараз ви читаєте новину «Путінські терористи вгатили по Миколаївщині: є загиблі й десятки поранених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі