неділя, 05 червня 2022 12:08

Спецтема: Війна Росії проти України

Путін погрожує Україні новими ударами

Путін погрожує Україні новими ударами
Путін заявив, якшо Захід і надалі постачатиме Україні зброю, Росія завдаватиме нових ударів. Фото: memepedia.ru

Президент Російської Федерації Володимир Путін пригрозив Україні новими ударами.

Він заявив, що Росія зробить відповідні висновки, якщо Захід постачатиме Україні ракети дальньої дії. Про це пишуть російські ЗМІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни не розуміють, чому Путін почав війну: СБУ отримала доступ до методичок ФСБ

"Якщо вони їх постачатимуть, із цього ми робитимемо відповідні висновки й застосовуватимемо свої засоби ураження, яких у нас достатньо, щоб завдавати ударів по тих об'єктах, по яких поки що не завдаємо", - сказав Путін.

Цього тижня Росія через лояльних західних експертів просувала наратив про те, що начебто постачання зброї Україні небезпечне насамперед для українського населення.

Депутат Європарламенту від Іспанії Мануель Пінеда засудив США й НАТО за постачання зброї Україні, оскільки, як стверджує євродепутат, потім "хтось має роззброювати українські бандформування".

Німецький аналітик Гарлі Шланґер заявив, що приймаючи зброю від союзників, українська влада начебто дозволяє вбивати власне населення. За його словами, Україні "треба домовлятися з РФ".

Зараз ви читаєте новину «Путін погрожує Україні новими ударами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі