субота, 11 грудня 2021 18:52

"Пункт призначення": колода з вантажівки влетіла у набиту пасажирами маршрутку
4

Увечері 10 грудня в селі Городище на Рівненщині колода випала з вантажівки ЗІЛ і пробила бокове скло маршрутки, в якій їхали 20 пасажирів.

Унаслідок ДТП тілесні ушкодження отримав 32-річний житель Березного. У нього діагностували перелом передпліччя, повідомила пресслужба поліції регіону, пише "Суспільне".

Фото: Нацполіція 

"Колоди не були належним чином закріплені, у результаті чого із причепа одна з них випала і пробила бокове скло зустрічної маршрутки Березне - Богуші. Іще одна незакріплена деревина пошкодила лобове скло маршрутки, в салоні якого перебувало 20 пасажирів", – розповіла спеціалістка відділу комунікації поліції Рівненщини Світлана Карачун.

Деревину вантажівкою ЗІЛ перевозив 31-річний житель села Яблунне. Його доставили до медзакладу для обстеження на стан алкогольного сп'яніння. Поліцейські відкрили кримінальне провадження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В жахливій аварії загинула людина

Вантажівка належить приватному перевізнику і до державного лісогосподарського підприємства стосунку не має, зазначила речниця обласного управління лісового господарства Світлана Горошко.

Правоохоронці з'ясовують усі обставини ДТП. Транспортні засоби вилучили.

Зазначимо, що аварія нагадує сюжет з фільму жахів "Пункт призначення 2". У ньому колода вилетіла з вантажівки, вбила водія авто, яке їхало ззаду, і стала причиною низки аварій на трасі.

У вересні торік схожа аварія сталася на Черкащині. Дорогою з Мошни в Черкаси з лісовоза випало кілька незакріплених стовбурів дерев довжиною близько 5 м. Позаду лісовоза їхав легковик. Водій зміг об'їхати стовбури, які вилетіли. Так і уникнув ДТП.

Зараз ви читаєте новину «"Пункт призначення": колода з вантажівки влетіла у набиту пасажирами маршрутку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі