вівторок, 15 листопада 2022 18:07

Спецтема: Війна Росії проти України

"Прильоти" є в кожній області. РФ масовано атакувала енергосистему України

"Прильоти" є в кожній області. РФ масовано атакувала енергосистему України
Російська Федерація вдарила по енергосистемі України сьогодні, 15 листопада. Фото: pexels.com

Російська Федерація вдарила по енергосистемі України сьогодні, 15 листопада.

Ситуація залишається напруженою. Найскладніше в північних та центральних областях, тому там запроваджують в повному обсязі аварійні відключення всіх категорій споживачів. У Києві запроваджують спеціальні графіки аварійних відключень. Зафіксовані "прильоти" в енергетичну інфраструктуру в усіх регіонах країни, зазначили у НЕК "Укренерго".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Масована атака України – у Повітряних силах назвали причину

"​​Рашисти знову намагаються вимкнути світло в країні. Під час нової масштабної ракетної атаки пошкоджені об'єкти енергетичної інфраструктури. Атака ще триває, ми не можемо поки що назвати повні масштаби пошкоджень, є "прильоти" в нашу інфраструктуру в усіх регіонах країни", – йдеться у повідомленні.

У вівторок, 15 листопада, російські окупанти завдали масованих ракетних ударів по території України. По всій Україні лунає повітряна тривога. Повідомляється про вибухи у Харкові, Кривому Розі, Вінниці, Львові, Рівному, Житомирі та прилеглих до цих міст областях. Раніше окупанти обстріляли Київську область та столицю України.

Зараз ви читаєте новину «"Прильоти" є в кожній області. РФ масовано атакувала енергосистему України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі