середа, 10 вересня 2014 22:50

Прикордонникам не вистачає засобів ППО, аби збивати російські безпілотники

Прикордонникам не вистачає засобів ППО, аби збивати російські безпілотники
Фото: fakty.ictv.ua

Прикордонники заявляють, що російські війська ведуть постійне повітряне спостереження за нашими військами у районі Маріуполя і на адміністративному кордоні Криму. Про це повідомив у Фейсбуці керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Тільки за минулу добу двічі зафіксовані російські розвідувальні БПЛА: на одному з блокпостів поблизу Маріуполя і на кордоні Херсонської області поблизу пункту контролю "Чонгар", - написав він.

За даними "ІС", прикордонники не збивають російські БПЛА з однієї простої причини: "Якщо раніше вони працювали на висоті 300-500 м, і їх можна було збити зі стрілецької зброї, то зараз росіяни запускають свої апарати на висоті понад 1 000 м. Тоді як у прикордонників немає засобів ППО, щоб знищувати подібні цілі на цій висоті".

"Факт активної розвідки на напрямах, де росіяни зараз концентрують свої війська, дуже не радує. Всім зрозуміло, чим це пахне", - додав експерт.

Зараз ви читаєте новину «Прикордонникам не вистачає засобів ППО, аби збивати російські безпілотники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі