четвер, 08 вересня 2011 09:23

Причини авіакатастрофи під Ярославлем: відмова техніки чи неякісне паливо
27

Фото: Фото: Reuters

Причиною катастрофи літака Як-42 під Ярославлем в середу вдень, швидше за все, стала відмова техніки або заправка неякісним паливом, повідомив у четвер співрозмовник в авіаційній галузі.

Представник головного управління МНС РФ з Ярославської області повідомив, що судмедексперти упізнали вже шістьох загиблих під час катастрофи літака Як-42.

Раніше повідомлялося, що експерти вважають, що трагедія могла статися через технічну несправність, порушення правил експлуатації літака, помилку пілотів або теракт.

Крім того, на місці катастрофи Як-42 під Ярославлем знайдені та підняті з води тіла 42 з 43 загиблих. Станом на ранок 8 вересня судмедексперти упізнали тіла 14 загиблих, семеро з них - іноземці.

Усього на борту перебували 45 людей: 37 пасажирів і вісім членів екіпажу. Двоє з них - хокеїст "Локомотива" Олександр Галімов і член екіпажу Олександр Сизов - дивом вижили, зараз вони перебувають у важкому стані.

Окрім хокеїстів на борту перебували тренери, лікарі та обслуговуючий персонал. Серед загиблих, за попередніми даними, троє українців.

Зараз ви читаєте новину «Причини авіакатастрофи під Ярославлем: відмова техніки чи неякісне паливо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі