вівторок, 25 лютого 2014 01:52

При спробі затримати Януковича поранені кілька людей - ЗМІ

При спробі затримати Януковича поранені кілька людей - ЗМІ
Фото: lenta-ua.net

Вчора, 23 лютого, під час спроби затримання екс-президента Віктора Януковича на території Кримської автономії сталася перестрілка.

Про це LB.ua стало відомо із власних джерел

Намагаючись запобігти затримання (про видачу ордера на арешт Януковича стало відомо вночі - Gazeta.ua), люди з кортежу екс-президента відстрілюючись, поранили, за наявною інформацією, кілька осіб. Не виключено, що є загиблі.

Разом з тим, в.о. міністра МВС Арсен Аваков не підтвердив факт перестрілки. Однак, за його словами, є три основні версії того, де зараз може перебувати Віктор Янукович разом з Андрієм Клюєвим: "на материку", куди він перемістився з допомогою автомобілів з півострова; в одному з численних приватних санаторіїв Криму. Третя: йому вдалося покинути межі України по воді, "правда, Держприкордонслужба запевняє, що цього бути не може".

Зазначимо, що за даними LB.ua, територію Києва екс-президент залишав разом з головою своєї Адміністрації Андрієм Клюєвим, також - з цивільною дружиною Любов'ю Полежай, її дочкою і сестрою (особистим кухарем Януковича) Надією Маринцевою. Проте жінки, в даний момент вже знаходяться в Арабських Еміратах.

Зараз ви читаєте новину «При спробі затримати Януковича поранені кілька людей - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua