середа, 19 травня 2021 15:33

Викладача коледжу підозрюють у педофілії: про що мовчали студенти

Викладача коледжу підозрюють у педофілії: про що мовчали студенти
У Чернівцях в коледжі звільнили викладача, який підозрюється в педофілії. Фото: molbuk.ua

У Чернівцях звільнили викладача Чернівецького обласного фахового коледжу мистецтв ім. Сидора Воробкевича. Чоловіка підозрюють у розбещенні неповнолітніх.

Студенти під час опитування підтвердили, що викладач до них чіплявся. Скаржилися на те, що говорив на теми сексуального характеру. Про це повідомив директор коледжу Василь Бобик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Педофіл пропонував гроші дітям з неблагополучних сімей

"Ми опитали студентів про те, чи чіплявся підозрюваний у педофілії. 22 людини підтвердили домагання. Одна зі студенток розповіла, що підозрюваний просив її "нагнутись, щоб він розписався на її спині". Раніше неповнолітні мовчали, бо нібито сприймали слова викладача як жарти",- розповів Бобик, передає "Суспільне".

Підозрюваний у розбещенні неповнолітніх перебуває в слідчому ізоляторі. Він не коментує обвинувачення.

На початку квітня в Чернівцях затримали двох педофілів, віком 74 і 66 років. Правоохоронці встановили, що 74-річний чернівчанин запрошував у власну квартиру дівчат, що не досягли 16-річного віку, де їх розбещував і вступав у статеві зносини. Окрім цього, зловмисник надавав 66-річному знайомому кімнату, де той розбещував дівчат і знімав це на камеру. Фото- і відеоконтент з дитячою порнографією він поширював в інтернеті в закриту групу. Згодом з'ясувалось, що один із підозрюваних - це викладач коледжу.

Зараз ви читаєте новину «Викладача коледжу підозрюють у педофілії: про що мовчали студенти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі