субота, 03 квітня 2021 18:10

Педофіли 74 і 66 років розбещували неповнолітніх і знімали з ними порно

Педофіли 74 і 66 років розбещували неповнолітніх і знімали з ними порно
Поліцейські Буковини затримали двох педофілів за розбещення неповнолітніх. Фото: cv.npu.gov.ua

У Чернівецькій області викрили педофілів 74 і 66 років, які розбещували неповнолітніх, створили місця розпусти, знімали та розповсюджували дитячу порнографію.

Жертвами педофілів стали дівчата з неблагополучних сімей – до розпусти їх схиляли за гроші і шляхом шантажу. Слідством встановлені 4 дівчат віком від 11 до 14 років, які постраждали від дій зловмисників. Інших потерпілих шукають. Про це повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"74-річний чернівчанин створив у власній квартирі місце розпусти, де розбещував і займався сексом з дівчатами, які не досягли 16-річного віку. Окрім цього, зловмисник надавав 66-річному знайомому кімнату, де той розбещував дівчат і знімав це на камеру. Фото- і відеоконтент з дитячою порнографією він поширював у мережі через закриту групу", - розповіли в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Педофіл пропонував гроші дітям з неблагополучних сімей

У власника квартири під час обшуку вилучили низку речових доказів: мобільні телефони, комп'ютерну техніку, фото- і відеоматеріали порнографічного характеру, чорнові записи стосунків із жертвами, яких зловмисники схилили до статевих зносин. Усе вилучене направили на експертизу.

Підозрюваних затримали і відправили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі поліції вирішують питання повідомлення затриманим про підозру та обрання їм запобіжного заходу. Їм загрожує до 10 років позбавлення волі.

В Одесі 49-річний чоловік 2 роки ґвалтував неповнолітню дівчинку, яку знайшов у соцмережах. На момент знайомства школярці було 13 років. Зловмисник під виглядом юнака випросив у неї світлини інтимного характеру, а потім шантажував. Обіцяв оприлюднити фото, якщо дівчинка відмовлятиме йому в сексі.

Зараз ви читаєте новину «Педофіли 74 і 66 років розбещували неповнолітніх і знімали з ними порно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі