понеділок, 12 квітня 2021 11:25

Одним із підозрюваних у педофілії виявився викладач коледжу мистецтв

Одним із підозрюваних у педофілії виявився викладач коледжу мистецтв
У Чернівцях в коледжі відсторонили викладача, який підозрюється в педофілії. Фото: molbuk.ua

Одним із підозрюваних у педофілії в Чернівцях виявився викладач обласного фахового коледжу мистецтв ім. Сидора Воробкевича.

Начебто разом із товаришем вони розбещували неповнолітніх, створили місця розпусти, знімали та розповсюджували дитячу порнографію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ґвалтівник 1,5 год. знущався з 17-річної дівчини й нарвався на самосуд

Викладача від займаної посади відсторонили. Таке рішення ухвалило керівництво коледжу, повідомили сьогодні, 12 квітня, в обласній раді.

Там зазначили, що рішення про відсторонення пов'язане із проведенням розслідування на предмет оголошення особі підозри про скоєння правопорушення.

На початку квітня в Чернівцях викрили педофілів 74 і 66 років, які розбещували неповнолітніх, створили місця розпусти, знімали та розповсюджували дитячу порнографію. Жертвами педофілів стали дівчата з неблагонадійних сімей – до розпусти їх схиляли за гроші й шантажем. Слідством встановлені 4 дівчат віком від 11 до 14 років, які постраждали від дій злочинців. Інших потерпілих шукають.

.

Зараз ви читаєте новину «Одним із підозрюваних у педофілії виявився викладач коледжу мистецтв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі