понеділок, 14 листопада 2016 12:09

Голова райдержадміністрації розбився у ДТП

Голова райдержадміністрації розбився у ДТП
tp.npu.gov.ua

Біля села Великий Кунинець Збаразького району на Тернопільщині у ДТП потрапив голова Кременецької районної держадміністрації Сергій Сімчук. Мікроавтобус OPEL Vivarо, яким він їхав зі своїми колегами, занесло на засніженій дорозі. Авто з`їхало на узбіччя та перевернулося.

Про це Gazeta.ua повідомили в прес-службі поліції області.

"Аварія сталася о 19:30. 4 людей поверталися із наради у Тернополі додому в Кременець. Авто перевернулося. Потерпілих із серйозними травмами доставили до лікарні у Збаражі. Один із них звернувся до приватної клініки. Йому сильно боліла голова. Мали зробити томографію. Його після медогляду відпустили додому. Де ще двоє потерпілих, ми не знаємо. Маємо опитати їх. Мобільного зв`язку з ними нема, вони живуть по селах", - сказали в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закрили рух для вантажівок

В авто їхали Сергій Сімчук, його заступник В`ячеслав Онишкевич, начальник відділу охорони здоров'я райдержадміністрації Ярослав Ковальчук та депутат міської ради Руслан Іванюшко. Сергія Сімчука з місця аварії доставили до лікарні вертольотом. Зараз він у комі. До тями не прийшов.

У прес-службі Укравтодору повідомили про те, що в 7 районах Чернівецької області повністю перекрили рух для транспорту.

Зараз ви читаєте новину «Голова райдержадміністрації розбився у ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі