субота, 18 липня 2020 14:43

Правоохоронці ліквідували нарколабораторію та вилучили "зілля" на 1 млн грн
3

На Київщині припинили діяльність нарколабораторії
Фото: mvs.gov.ua
На Київщині припинили діяльність нарколабораторії
На Київщині припинили діяльність нарколабораторії

Поліцейські Київщини ліквідували нарколабораторію, з якої вилучили наркотичні речовини на суму понад один мільйон гривень. Облаштували лабораторію з виготовлення амфетаміну жителі Чернігівщини.

Їх напередодні затримали працівники поліції Київщини за стрілянину на будівництві у Вишгородському районі, повідомили в пресслужбі МВС.

Під час проведення невідкладного обшуку у гаражному приміщенні, що винаймали нападники, працівники Управління карного розшуку поліції Київщини спільно зі співробітниками Вишгородського відділу поліції виявили та вилучили 2 кг готової наркотичної продукції – амфетаміну та висушене зілля канабісу, вагою 10 кг. За цінами "чорного ринку" вартість вилученого "товару" складає понад один мільйон гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мали алгоритм, як випитати особисті дані - поліція викрила шахрайський call-центр

Також поліцейські вилучили різноманітне лабораторне обладнання та документи, які злодії забрали під час нападу на працівників будівництва.

За незаконне виготовлення наркотичних речовин та їх зберігання слідчі поліції відкрили кримінальні провадження. Вилучені речові докази направлені на проведення відповідних експертиз.

Як раніше повідомляли в пресслужбі поліції, правоохоронці Київщини затримали озброєну групу зловмисників з Чернігівської області. Вони напали на працівників будівництва у селі Хотянівка, побили та стріляли в одного з них.

Зараз ви читаєте новину «Правоохоронці ліквідували нарколабораторію та вилучили "зілля" на 1 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі