пʼятниця, 27 грудня 2013 14:32

Працівника УБОЗу, який скоїв ДТП з двома смертями, відпустили під заставу

Працівника УБОЗу, який скоїв ДТП з двома смертями, відпустили під заставу

Міліціонер, винний у смертельному ДТП в Харкові, може уникнути покарання. Працівник УБОЗу, з вини якого в дорожній аварії загинули матір з дочкою, розгулює на свободі.

Трагедія сталася 21 грудня: УБОЗівець за кермом авто "Toyota" не впорався з керуванням та лоб у лоб протаранив "Hyundai". Жінка, пасажир корейця, померла на місці, інша - водій цього ж авто - за кілька днів у лікарні.

"Я остерігаюсь того, що він втече від відповідальності. В першу чергу, через те, що він співробітник силових структур. Я переживаю за те, що йому допоможуть в цьому плані", - розповів родич загиблих Ігор Конюхов. Він у цій аварії втратив матір та сестру. Єдина, кому вдалося вижити - 9-річна племінниця. Вона в лікарні з черепно-мозковою травмою, переломами ключиці та ребер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У лікарні Харкова померла ще одна жертва страшної ДТП за участю працівника УБОЗу

Тим часом у прокуратурі заявляють, водія-винуватця трагедії, якого суд відпустив під заставу, намагатимуться повернути під варту. Адже з другою смертю перекваліфікували справу - на ДТП, що спричинила смерть кількох осіб.

"Максимальна санкція цієї статті до 10 років позбавлення волі", - зазначила речниця прокурора Харківщини Віта Дубовик.

Очевидці ДТП наголошують, що водій "Toyota" скоїв ДТП напідпитку. При цьому, хоч офіційного висновку експертизи ще немає, в прокуратурі кажуть, що, за попередніми даними, 37-річний працівник УБОЗу був за кермом тверезим.

Зараз ви читаєте новину «Працівника УБОЗу, який скоїв ДТП з двома смертями, відпустили під заставу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі