середа, 23 листопада 2011 14:17

Пожежа на Луганщині вбила 4 людини

Пожежа на Луганщині вбила 4 людини

22 листопада о 13.34 до "Служби порятунку" надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку в селі Юр'ївка Лутугинського району. Про це повідомили у прес-службі МНС у Луганській області.

"Телефонувала місцева мешканка. Жінка прийшла провідати свого брата. Кілька разів вона постукала у двері, але ніхто не відгукнувся. Жінка запідозрила щось недобре і покликала на допомогу свого сина. Відчувши запах диму, чоловік одразу ж викликав рятувальників. Потім, не гаючи часу, він вибив двері, але через нестерпний задушливий їдкий дим потрапити у кімнату не зміг", - зазначили у прес-центрі МНС у Луганській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інвалід згорів живцем у власній хаті на Рівенщині

Рятувальники, прибувши на місце виклику, одразу ліквідували пожежу. Вогонь встиг лише пошкодити домашні речі, меблі та 4 кв.м підлоги. На місці події рятувальники знайшли тіла чотирьох людей: власника будівлі 1960 року народження, двох чоловіків 1972 і 1974 року народження та жінки 1960 року народження. За попередніми даними загиблі отруїлися продуктами горіння.

Причина пожежі - необережність при палінні у нетверезому стані.

Нагадаємо, 17 листопада у Єнакієвому у приватному житловому будинку виникла пожежа, в результаті якої загинуло 4 людини.

Зараз ви читаєте новину «Пожежа на Луганщині вбила 4 людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі