вівторок, 17 липня 2018 13:45

Повідомили, як засуджені втекли із колонії
3

Троє ув'язнених втекли з колонії, пробивши стіну овочесховища
Фото: npu.gov.ua
Троє ув'язнених втекли з колонії, пробивши стіну овочесховища
Троє ув'язнених втекли з колонії, пробивши стіну овочесховища

Троє ув'язнених, які втекли сьогодні з Південної виправної колонії №51, що в Одесі, вирвалися на волю, проломивши стіну.

Засуджені зайшли вночі в овочесховище, проламали стіну і відсунули захисну огорожу. Після того зістрибнули з паркану на Люстдорфську дорогу і зникли, повідомив начальник державної установи "Південна виправна колонія №51" Тагір Ахмедов.

"Втеча цих ув'язнених для нас дивна, тому що у двох з них кінець терміну - 20-й рік, у одного 27-й. Статті у них не важкі. Самі ув'язнені спокійні, працювали, щось особливе з себе не представляли, просто звичайні засуджені. Потрапили до в'язниці для відбування покарання в різний час і жили в різних блоках", - розповів Ахмедов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилися подробиці затримання небезпечного озброєного втікача

Як вони потрапили до овочеблоку - невідомо. Пошуком втікачів займаються органи прокуратури, поліції і 15 спеціальних розшукових груп.

Дані про інцидент внесли в єдиних реєстр досудових розслідувань.

17 липня близько 4:00 троє засуджених втекли із одеської колонії. Це 21-річний Іван Запорожан, 23-річний Владислав Куспіс і 26-річний В'ячеслав Загорняк. Перші два відбували термін за крадіжки, третій - за зґвалтування дитини.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили, як засуджені втекли із колонії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі