вівторок, 16 червня 2015 12:47

Втрати сил АТО за добу: 2 воїна загинули, 5 - поранені

Втрати сил АТО за добу: 2 воїна загинули, 5 - поранені
Фото: ukr.media

За останні 24 години у зоні проведення АТО загинули двоє військових, п'ятеро воїнів отримали поранення.

Про це в ході брифінгу повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко, передає Gazeta.ua.

"За минулу добу внаслідок активних бойових дій, провокацій, обстрілів і зіткнень загинули 2 бійця, ще 5 було поранено", - розповів Лисенко.

Він також наголосив, що активізація бандформувань і прицільні артилерійські обстріли терористів призводять до значних руйнувань об'єктів інфраструктури та населених пунктів.

"Десятки населених пунктів на лінії фронту та їх мешканці майже щодня страждають від вогню бойовиків. Місцева влада та військові роблять усе можливе для оперативного усунення руйнувань і допомоги цивільним. Водночас бойовики продовжують терор проти мирного населення, що мешкає на окупованих територіях. Так, зокрема, слюсар однієї із шахт Донецької області розповів українським оперативникам, як бойовики так званої "ДНР" змушували його працювати під загрозою позбавлення життя", - розповів речник Адміністрації президента.

Зараз ви читаєте новину «Втрати сил АТО за добу: 2 воїна загинули, 5 - поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі