пʼятниця, 15 грудня 2023 13:52

Постраждали 26 людей: на сесії сільради депутат підірвав гранати

Постраждали 26 людей: на сесії сільради депутат підірвав гранати
На Закарпатті депутат сільради підірвав гранати на сесії. Фото: facebook.com/UA.National.Police

На Закарпатті в будівлі Керецьківської сільської ради Мукачівського району один з депутатів під час сесії підірвав гранати.

Внаслідок вибухів постраждали 26 людей. Шестеро з них у важкому стані. Про це повідомили у пресслужбі Національної поліції.

Подію правоохоронці кваліфікували як терористичний акт. Зараз медики проводять реанімаційні заходи щодо чоловіка, який підірвав гранати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибух у Шевченківському суді: Гуменюк зробив "пояс шахіда" у камері

Повідомлення про подію на лінію "102" надійшло 15 грудня об 11:37.

"На місці події працюють всі профільні служби, слідчо-оперативна група поліції, вибухотехніки та криміналісти. Тривають першочергові слідчі дії", - йдеться у повідомленні.

Тим часом джерела РБК-Україна підтвердили, що гранати підірвав депутат сільської ради від партії "Слуга Народу" Сергій Батрин.

П'ятьом особам повідомили про підозру після вибуху у Шевченківському райсуді Києва, що стався 5 липня.

Трьом співробітникам Київського слідчого ізолятора інкримінують службову недбалість, а двом військовослужбовцям Нацгвардії ‒ порушення статутних правил вартової служби чи патрулювання.

Зараз ви читаєте новину «Постраждали 26 людей: на сесії сільради депутат підірвав гранати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі