субота, 16 червня 2012 14:38

Потерпілі з "Фронту змін" не пов'язують інцидент із депутатською діяльністю

Потерпілі з "Фронту змін" не пов'язують інцидент із депутатською діяльністю
За інформацією МВС, причиною конфлікту були неприязні стосунки, які виразилися в питаннях самоствердження. Фото: molbuk.ua

Міліція порушила кримінальну справу за фактом вбивства підприємця у Чернівецькій області, пораненого в п'ятницю пізно ввечері в приміщенні споживчого товариства.

Як повідомляє сектор зв'язків з громадськістю УМВС України в Чернівецькій області, повідомлення про інцидент надійшло до чергової частини Вижницького райвідділу міліції в 00.40 суботи.

Конфлікт стався у приміщенні споживчого товариства, яке знаходиться на вул. Соборній у м. Вашківці (Чернівецька обл.).

Слідчо-оперативна група встановила на місці, що 15 червня приблизно 23:00 невідомі зайшли в приміщення цього товариства і почали хаотичну стрілянину з пістолета (ймовірно, з пристрою для відстрілу патронів "Флобера" калібру 4 мм).

"Як з'ясувалося, причиною цього конфлікту були неприязні стосунки, що виникли в цей же день у селі Чортория Кіцманського району Чернівецької області, які виразилися в питаннях самоствердження", - наголошується в повідомленні міліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Буковині під час перегляду матчу Україна-Франція розстріляли депутатів Яценюка

Під час стрілянини було поранені три приватні підприємці, жителі м. Вашківці, один з яких помер у лікарні від отриманих поранень. Серед поранених - два депутати місцевих рад від партії "Фронт змін", підтверджують у міліції.

Постраждалі не пов'язують цей інцидент з депутатською діяльністю.

У міліції підкреслили, що особи зловмисників встановлені. Вживаються заходи по їх затриманню.

Для розслідування злочину створена посилена слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, раніше прес-служба партії "Фронт змін" повідомляла, що невідомі поранили з травматичної та газової зброї двох депутатів місцевих рад від партії "Фронт змін" - депутата Вижницької райради Віталія Гараса і його брата, депутата Вашковецької міськради Юрія Гараса - у м. Вашківці (Чернівецька обл.), а їхній приятель Роман Ставчанський загинув від поранень.

Зараз ви читаєте новину «Потерпілі з "Фронту змін" не пов'язують інцидент із депутатською діяльністю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі