четвер, 20 травня 2021 13:59

Пошуки українки в Туреччині: мобільні вишки "засікли" телефон зниклої

Пошуки українки в Туреччині: мобільні вишки "засікли" телефон зниклої
У Туреччині шукають одеситку 42-річну Яну Кривошею. Жінка востаннє виходила на зв'язок 2 травня. Фото: facebook.com/slava.krivosheya

У Туреччині тривають пошуки туристки з Одеси 42-річної Яни Кривошеї.

Поліція вже має дані від стільникового оператора за GSM-трекінгом телефону жінки. На їхній підставі припускають, що телефон перебуває на горі, але на високій точці. Про це Gazeta.ua розповів брат зниклої В'ячеслав Кривошея.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загадкове зникнення одеситки в Туреччині: які версії поліції

"Поки що основна версія поліції, що і телефон, і Яна перебувають на горі. Найближчими днями прочісуватимуть конкретні ділянки. Учора група з 17 осіб перевірила одну доволі складну ділянку на східному боці вершини. Ця ділянка гори, де зараз шукають телефон, не є частиною маршруту для підіймання або спускання. Тобто, щоб дійти туди, людина мала заблукати й збитися з маршруту", - розповів чоловік.

Яна - досвідчена альпіністка з понад 20-річним стажем. Гора, на яку підіймалася, була для неї простою. Тож сім'я й близькі жінки припускають викрадення, тому що рятувальники вельми ретельно і власноруч, і з дрона прочесали гору. І поки нічого не знайшли.

У горах Анталії шукають одеситку 42-річну Яну Кривошею. Вона полетіла в Туреччину 1 травня, одна вирушила на вершину гори Геїк Сіврісі. Звідти надіслала матері фото. А від 2 травня перестала виходити на зв'язок. На 10 число у жінки був квиток на зворотній рейс. Але в літак вона не сіла й додому не повернулася. Тоді рідні жінки повідомили українського консула в Туреччині. У країні розпочалася пошукова операція. До пошуків залучили спеціальний пошуковий загін жандармерії, собак-рятівників, волонтерів та дрони.

Зараз ви читаєте новину «Пошуки українки в Туреччині: мобільні вишки "засікли" телефон зниклої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі