пʼятниця, 31 жовтня 2014 17:07

Пореченкова більше не покажуть по ТБ

Пореченкова більше не покажуть по ТБ
Фото: zvezdanutye.com

Віднині українським каналам забороняється транслювати фільми чи серіали за участю Пореченкова.

Про це йдеться на офіційному сайті агентства.

Після того, як відомий російський актор Михайло Пореченков приїхав до Донецька і, перебуваючи на позиціях терористів, зробив кілька черг з крупнокаліберного кулемету, стріляючи в бік українських позицій донецького аеропорту, Міністерство культури України ініціюєвало заборону трансляції українськими телеканалами фільмів і серіалів за участю Пореченкова.

Держкіно підтримало цю ініціативу.

"Державне агентство України з питань кіно за поданням Міністерства культури України, а також Служби безпеки України вживає заходів із анулювання державних посвідчень на право розповсюдження і демонстрування фільмів та телесеріалів за участі російського актора Михайла Пореченкова", - заявили в агентстві.

Як коментує ситуацію голова Держкіно Пилип Іллєнко, "реагуючи на підтримку терористичної діяльності актором Михайлом Порєченковим, ми схвалюємо ініціативу заборони фільмів за участі Порєченкова".

Нагадаємо, що за останній час Держкіно вже було заборонено два фільми за участі Порєченкова — "Поддубний" і "Біла гвардія".

Зараз ви читаєте новину «Пореченкова більше не покажуть по ТБ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі