понеділок, 07 жовтня 2019 14:40

Померли сіамські близнючки, які народились в Чернівцях

Померли сіамські близнючки, які народились в Чернівцях
У Чернівцях померли сіамські близнючки. Фото: УНІАН.

У Чернівцях у обласній дитячій клінічній лікарні померли сіамські близнючки, які народилися в ніч на 28 вересня у пологовому будинку №2.

За словами лікарів, дівчата померли ввечері у суботу, 5 жовтня, передає "УНІАН".

У лікарні близнюки були три дні. Після того, як близнючок транспортували з пологового будинку, стан дітей називали вкрай важким. Також медики зауважили, що мати жодного разу не відвідувала сіамських близнючок у лікарні. Батько лише приносив засоби догляду для дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 2 в 1: дівчинка народилася з близнюком у череві

Головлікар розповів, що мати дівчаток була вагітна вперше. Близнюки народилися передчасно – на 33 тижні. Сіамські близнюки були діагностовані ще у період вагітності. За словами медиків, породілля відмовилась переривати вагітність через власні релігійні переконання.

В Україні сіамські близнюки народилися втретє. Уперше — 2002 року в Кропивницькому. Дівчатка прожили два тижні. Вдруге близнюки з'явилися на світ 2012 року у Краматорську Донецької області. Прожили п'ять днів.

Зараз ви читаєте новину «Померли сіамські близнючки, які народились в Чернівцях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі