пʼятниця, 14 квітня 2017 19:10

Помер військовий, якого до смерті побив товариш по службі

Помер військовий, якого до смерті побив товариш по службі
Військового вбив товариш по службі ФОТО: mistovechirne.in.ua

У Володимирі-Волинському до смерті побили 25-річного військового та кинули помирати на вулиці. Ледь живого чоловіка забрали в реанімацію. Однак там він помер. Інцидент стався у ніч на 13 квітня.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Волинської області.

"Потерпілого помітили перехожі. Сильно побитий чоловік лежав біля будинку по вулиці Князя Романа. Ним виявився 25-річний мешканець Маневицького району, військовий контрактної служби 14-ї ОМБР. Потерпілого негайно відвезли в реанімацію. Медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, мозкову кому. Чоловік так і не отямився, помер під час реанімаційних заходів. Правоохоронці розшукали вбивцю. Злочин скоїв 19-річний львів'янин, товариш загиблого по службі. З'ясувалося, що напередодні колеги випивали. Згодом посварилися", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полковник, в якого стріляв син-прокурор, помер у лікарні

Слідчі розпочали кримінальне провадження. Зловмисника затримали та помістили до ізолятору тимчасового тримання. Вбивці загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

4 березня стало відомо про смерть ув'язненого, якого два дні тому побив співкамерник, екс-торнадівець Ілля Холод. Що стало причиною конфлікту, поки йде слідство, не розголошують. Відомо, що прізвище загиблого — Матвеєв. Його звинувачували у зґвалтуванні малолітніх. Ілля Холод був засуджений до 9,5 років в'язниці за скоєння злочинів під час виконання службових обов'язків проти мирного населення в зоні АТО. Тепер за вбивство йому загрожує від 7 до 10 років.

Зараз ви читаєте новину «Помер військовий, якого до смерті побив товариш по службі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі