пʼятниця, 14 квітня 2017 12:00

Помер ув'язнений, якого в СІЗО побив побив "торнадівець"

Помер ув'язнений, якого в СІЗО побив побив "торнадівець"
Колишній "торнадівець" Ілля Холод до смерті побив свого співкамерника під час прогулянки. ФОТО - Facebook "Торнадо"

14 березня стало відомо про смерть ув'язненого, якого два дні тому побив співкамерник, екс-торнадівець Ілля Холод. Про це повідомив прес-секретар заступника міністра юстиції Юрій Маслак, передає Цензор.НЕТ.

Що стало причиною конфлікту, поки йде слідство, не розголошують. Відомо, що прізвище загиблого — Матвеєв. Його звинувачували у зґвалтуванні малолітніх.

Ілля Холод був засуджений до 9,5 років в'язниці за скоєння злочинів під час виконання службових обов'язків проти мирного населення в зоні АТО. Тепер йому загрожує додатковий термін — від 7 до 10 років за нанесення важких тілесних ушкоджень, які призвели до смерті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейських убив "торнадівець"

Два дні тому в Лук'янівському СІЗО екс-боєць батальйону "Торнадо" Ілля Холод під час прогулянки побив свого співкамерника Матвєєва. Із закритою черепно-мозковою травмою чоловіка забрали в реанімації лікарні швидкої медичної допомоги. Проте врятувати його не вдалося.

Зараз ви читаєте новину «Помер ув'язнений, якого в СІЗО побив побив "торнадівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі