вівторок, 12 лютого 2013 18:51

Помер екс-глава МЗС Геннадій Удовенко

Помер екс-глава МЗС Геннадій Удовенко
На початку лютого Удовенка госпіталізували у столичну клініку "Феофанія". Фото: kievgrad.com

Прем'єр-міністр Микола Азаров висловив співчуття у зв'язку зі смертю колишнього міністра закордонних справ України Геннадія Удовенка.

"Прем'єр-міністр України Микола Азаров від імені уряду і від себе особисто висловив глибокі співчуття близьким і рідним у зв'язку зі смертю колишнього міністра закордонних справ України Геннадія Йосиповича Удовенка, добре відомого дипломата, досвідченого державного службовця найвищого рангу, народного депутата України III-V скликань, постійного представника України при ООН", - йдеться у повідомленні Департаменту інформації та комунікацій із громадськістю Секретаріату Кабінету міністрів України у вівторок.

У співчутті наголошується, що Удовенко зробив вагомий внесок у зростання міжнародного авторитету України, був активним державним діячем, якого поважали у світі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Геннадій Удовенко лежить у хірургії "Феофанії"

"Його життєвий шлях залишиться прикладом служіння українському народові", - підкреслюється у повідомленні.

Нагадаємо, на початку лютого Удовенка госпіталізували у клініку "Феофанія" (Київ).

Геннадій Удовенко народився 22 червня 1931 року. Очолював МЗС у 1994-1998 рр., президент 52-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН у 1997-1998 рр.

Зараз ви читаєте новину «Помер екс-глава МЗС Геннадій Удовенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

46

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі