середа, 25 квітня 2012 12:52

Полтавські міліціонери розстріляли авто неадекватного водія

Полтавські міліціонери розстріляли авто неадекватного водія
Міліціонер вистрелив по машині порушника 12 разів. Фото: ktelegraf.ru

24 квітня о 15.25 в місті Кременчук Полтавської області двоє патрульних прострелили колеса білому мікроавтобусу "Мазда", бо той не зупинився на їхню вимогу.

Міліціонери відкрили вогонь з патрульного автомобіля ВАЗ-2109 за 8 кілометрів від Кременчука біля селища Піщане. Автівки їхали на швидкості. Щоб її зупинити, інспектор Іван Юренко зробив чотири попереджувальні постріли в повітря і 12 по колесах. Пробив переднє та заднє з лівої сторони мікроавтобуса. 26-річний водій, не постраждав, був п'яний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій "Mercedes" влаштував перегони у Києві і збив насмерть пішохода

"Патрульні побачили "Мазду" ще в Кременчуці на вулиці Московській біля оптового складу, - розповіла Лариса Майоршина з Кременчуцької міліції. - Погналися за нею, бо автівка петляла по дорозі й не зупинилася на вимогу патрульних. Під час переслідування мікроавтобус маневрував між автомобілями, створював аварійні ситуації. Міліціонери подумали, що там могли бути злочинці. Змусили мікроавтобус виїхати за межі міста й стріляли на відрізку траси де не було інших автівок".

На водія склали два адміністративні протоколи. Один за невиконання вимог про зупинку. Другий за керування автомобілем у стані алкогольного сп'яніння. Його можуть оштрафувати 2,5 — 3,4 тисячі гривень, позбавити прав на два роки. Також можуть призначити громадські роботи або накласти адміністративний арешт на строк від семи до десяти днів.

Зараз ви читаєте новину «Полтавські міліціонери розстріляли авто неадекватного водія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі