субота, 12 серпня 2017 16:27

Поліція заарештувала ґвалтівників через півгодини після злочину

Поліція заарештувала ґвалтівників через півгодини після злочину
У Києві заарештували ґвалтівників

У Києві біля станції метро "Славутич" наряд поліції охорони затримав двох чоловіків, яких підозрюю у зґвалтуванні дівчини.

Про це повідомила поліція м.Києва на сторінці в соцмережі "Фейсбук", поліцейські затримали підозрюваних за 30 хв. після скоєння злочину.

"Під час патрулювання наряд реагування управління поліції охорони в Києві помітив дівчину, яка сиділа на узбіччі дороги і плакала. Коли поліцейські до неї звернулися, 21-річна жінка розповіла, що тільки що на вулиці Зарічній її із застосуванням фізичного насильства згвалтували двоє невідомих чоловіків ", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Серійному ґвалтівникові світить 10 років

Постраждала дала прикмети підозрюваних. Обстежуючи прилеглу територію, поліцейські охорони помітили двох молодих людей, схожих за описом. Чоловіків затримали й доставили в управління поліції.

"На місці події заявниця впізнала в затриманих своїх кривдників. Зловмисниками виявилися 28-річний і 25-річний уродженці Кіровоградської області, обидва перебували у стані сп'яніння", - поінформували в поліції.

Підозрюваних затримали, вирішують питання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 152 (згвалтування) Кримінального кодексу України. За скоєння злочину їм загрожує до 12 років ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «Поліція заарештувала ґвалтівників через півгодини після злочину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі