понеділок, 25 листопада 2019 10:45

Поліцейського поранили під час виклику

Поліцейського поранили під час виклику
В Ужгороді поліцейського поранили ножем. Фото:images.unian.net

В Ужгороді на Закарпатті ножем поранили поліцейського на виклику про домашнє насильство.

Поліцію викликала жінка, яка сказала, що син ображає її та не реагує на зауваження, повідомили в прес-службі МВС.

"Прибувши за вказаною адресою, поліцейські з'ясували, що образи та приниження з боку власного сина, 30-річного ужгородця, зазнала жителька обласного центру. Під час спілкування з правоохоронцями чоловік поводився агресивно, на зауваження поліцейських не реагував та з ножем в руках погрожував вбивством. При його затриманні працівник поліції отримав ножове порання", - написали в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грабіжник під час затримання поранив поліцейського

Поліція затримала злочинця. Відкрили кримінальну справу про умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків. Зловмисника можуть позбавити волі на строк до п'яти років.

Троє чоловіків напали на поліцейського у Дарницькому районі Києва. Службовець повертався додому близько 1:00. Помітив компанію, яка галасувала. Підійшов і попросив поводитись тихіше.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейського поранили під час виклику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі