вівторок, 28 липня 2020 08:28

Поліцейський збив пішохода і покинув помирати на сільській дорозі

Поліцейський збив пішохода і покинув помирати на сільській дорозі
У Львівській області поліцейський на службовому авто збив 45-річного чоловіка і покинув його помирати на сільській дорозі. А сам тим часом поїхав лагодити авто. Фото: tsn.ua

У Львівській області поліцейський на службовому авто збив 45-річного батька двох дітей і покинув його помирати на сільській дорозі. А сам тим часом за ніч встиг відремонтувати авто, щоб не було видно пошкоджень.

Потерпілий в комі і лікарі не дають ніяких прогнозів. Має важку черепно-мозкову травму, тупу травму грудної клітини, тупу травму живота, перелом кісток тазу. Він на штучній вентиляції легенів, повідомляє ТСН.

Сталося все близько 23:00. Чоловік йшов додому, але на узбіччі дороги поряд з пішохідним переходом його збили та майже 10 м тягнули "Жигулі". Він не дійшов додому близько 100 м. Свідки кажуть, що в автомобілі водій був не один. Вони встигли зробити фото номерів, але без однієї цифри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яний поліцейський влаштував вогняну смертельну ДТП

Лише через 3 дні вдалося знайти винуватця аварії – ним виявився майор поліції. Перед родичами він навіть не вибачився. А правоохоронці кажуть, що їхній колега їхав на службовому авто на завдання під прикриттям. Саме тому на авто були не поліцейські, а оперативні номери. Але його вчинок колеги засуджують.

"Я його привів, щоб родичі на нього подивилися. Він не зміг вибачитися перед ними. В моїх очах то явно не працівник поліції. Це – явний злочинець, який залишив людину в дуже критичному стані", - коментує Василь Віконський, керівник Нацполіції Львівської області.

Поліцейського вже звільнили, але правоохоронці запевняють, що в авто він був сам. А після наїзду на пішохода поїхав до знайомих, щоб відремонтувати машину – вирівняти вм'ятину.

Справу передали в ДБР, але свідчити поліцейський відмовляється. Якщо його провина буде доведена, він може сісти на 8 років.

У с. Щиборівка Красилівського району Хмельницької області поліцейський за кермом Skoda Octavia збив велосипедистку. Від отриманих травм жінка померла на місці.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейський збив пішохода і покинув помирати на сільській дорозі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі