субота, 02 червня 2018 15:27

Поліцейський встряв у бійку зі стріляниною
4

У Черкасах сталась стрілянина
Фото: Facebook
У Черкасах сталась стрілянина
У Черкасах сталась стрілянина
У Черкасах сталась стрілянина

31 травня у Черкасах сталася бійка зі стріляниною.

"Сталася сутичка між випившими працівниками поліції та місцевими хлопцями, в результаті чого, перші спробували вирішити конфлікт за допомогою зброї. Попередньо відомо, що стріляли з травматичної зброї. Наразі їх затримали, але поліція поводила себе дивно, швидко забрала нападників навіть не викликавши швидку для постраждалих. Потім з'явилася інформація, що їх хочуть відпустити, але під тиском громадськості не вдалося цього зробити. В наркодиспансері тест на алкогольне сп'яніння одного з учасників показав 1,6 проміле", - написав у Facebook член "Національного корпусу" Костянтин Мірошниченко..

Поліція Черкаської області підтвердила факт інциденту і участь одного зі своїх співробітників. Заявили, що поліцейський перебував на лікарняному.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стрілянина у столичному Гідропарку: є поранені

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження. На час проведення службового розслідування поліцейського усунули від роботи.

Спікер патрульної поліції Черкас Зоя Вовк повідомила, що потерпілий 1992 року народження раніше був судимий.

"За словами очевидців, між чоловіками стався конфлікт. В результаті один з них дістав предмет, схожий на пістолет. Газовий або травматичний, встановити не вдалося, так як на місці відсутні гільзи. Він почав стріляти. Після огляду медики не виявили на тілі потерпілого будь-яких травм або слідів від куль", - сказала Вовк.

У Харкові між двома водіями стався конфлікт, який згодом переріс у бійку зі стріляниною. Зазначається, що під час бійки один із чоловіків відкрив вогонь по іншому із травматичного пістолета.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейський встряв у бійку зі стріляниною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі