середа, 22 квітня 2020 19:59

Поліцейські звільнили безпритульних з трудового рабства
6

На Херсонщині людей тримали у рабстві
Фото: Полыцыя
На Херсонщині людей тримали у рабстві
На Херсонщині людей тримали у рабстві
На Херсонщині людей тримали у рабстві
На Херсонщині людей тримали у рабстві

Троє чоловіків незаконно утримували в трудовому рабстві близько 20 безпритульних

Їх змушували безкоштовно працювати на складах. Постраждалих били і час від часу позбавляли їжі, повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської обл.

"Жертвами трудового рабства ставали переважно громадяни, що опинилися в складних життєвих обставинах і не мають постійного місця проживання. Їм обіцяли гідні умови проживання та заробітну плату. Однак за важку роботу постраждалі грошей не отримували, на них постійно чинили психологічний тиск, фізичне насильство, іноді навіть позбавляли харчування ", - сказано в повідомленні.

Поліцейські за підтримки спецпідрозділу КОРД затримали організатора злочинного співтовариства і його спільників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тримали в рабстві: затримали торговців людьми

З трудового рабства звільнили 5 осіб, в тому числі одну жінку. Їх помістили в реабілітаційний центр для безпритульних. Зараз слідчі встановлюють особи інших потерпілих.

Затриманим загрожує позбавлення волі на термін від 5 до 12 років.

На Закарпатті затримали чоловіка, який вербував дівчат і продавав їх в будинку розпусти в Словаччині. 23-річного жителя Кіровоградської області затримали саме коли він намагався вивезти українок за кордон, розповіли в Головному управлінні Національної поліції в Закарпатській області.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейські звільнили безпритульних з трудового рабства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі