неділя, 01 вересня 2019 18:13

Поліцейські огранізували масштабний наркобізнес

Поліцейські огранізували масштабний наркобізнес
Поліцейські продавали наркотики та алкоголь: Фото: Нацполіция

На Буковині викрили групу поліцейських, які продавали наркотики і фальсифікований алкоголь.

Психотропні речовини купували у цивільних для власного вживання, частину перепродували, повідомила прес-служба Нацполіції Чернівецькій області.

Щоб викрити зловмисників, правоохоронці придбали амфетамін і 800 пляшок алкоголю у організатора групи. Так затримали лідера, 29-річного патрульного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейський вимагав хабара від дитини

Також обшукали його спільників. Вилучили марихуану, амфетамін, майже 4 кг порошкоподібної речовини білого кольору, 880 пляшок контрафактного алкоголю, 300 літрів спирту, 432 підроблених акцизних марок, приналежності для вживання наркотиків, оргтехніку, мобільні телефони, набої і гроші.

Зараз лідер групи у СІЗО. За фактом злочину розпочали кримінальні провадження щодо зловживання службовим становищем, незаконного виготовлення, зберігання, збуту підакцизних товарів.

У Дніпрі керівника одного з підрозділів поліції особливого призначення засудили до довічного ув'язнення. Таке рішення виніс Самарський районний суд міста. Поліцейського було визнано винним у цілій низці злочинів, у тому числі, у вбивстві, які були скоєні у липні 2014 року.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейські огранізували масштабний наркобізнес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі