четвер, 13 лютого 2020 11:29

Поліцейські обікрали приміщення, яке обшукували

Поліцейські обікрали приміщення, яке обшукували
Поліцейські забирали собі деякі речі під час обшуку. Фото:images.unian.net

Правоохоронці Одеси, які обшукували приміщення підприємства, забрали собі деякі речі.

В інтернеті поширюють відео, на якому видно, як троє людей під час обшуку кладуть речі собі в кишеню, повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області.

Під час цього вони матюкаються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співачку Камалію обікрали в торговому центрі Києва

"Зазначена публікація не залишилася без уваги керівництва поліції. Наразі всі учасники події встановлені. Вони дійсно співробітники поліції. Цей ганебний вчинок ганьбить честь і гідність тих поліцейських, які щодня стоять на варті закону і порядку", - написали в повідомленні.

Керівництво поліції наголошує, що зацікавлене, щоб в правоохоронних органах служили люди, які є зразком честі та гідності, і не має наміру покривати негідну поведінку подібних працівників. Зараз проводять службове розслідування, матеріали якого передадуть до ДБР. На період перевірки поліцейських відсторонили від роботи. На відео відзняли двох чоловіків і жінку, які беруть речі та кладуть до кишень та сумки.

Наприклад, жінка взяла моток скотча. Чути, що при цьому вона каже: "Так, що мені ще потрібно. Колонка у мене є, чайничок є.". У коментарях до відео в соціальних мережах пишуть, що ці троє - слідчі, які проводять обшук у комерційній структурі, яка працює з товариством сліпих. "Привласнили під час обшуку в комерсантів скотч, кусачки, набір шестигранників і пиріжок", - пише джерело.

За його даними, бізнесменів звинуватили у відсутності патентів і вилучили обладнання на 1,5 млн грн. Суд визнав підприємців невинними, але обладнання їм поки не повернули.

У Миколаєві офіцер поліції обікрав своїх однокласників під час зустрічі в ресторані. Кілька людей з однієї компанії, яка відпочивала в розважальному закладі, побачили, що в них зникли гроші. З'ясувалося, що з чотирьох сумок зникли близько 4,5 тис. грн. Компанія звернулася до менеджерів закладу і попросила показати відео з камер.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейські обікрали приміщення, яке обшукували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі