четвер, 02 серпня 2018 12:37

Замах на вбивство: протаранили машину рухівців
5

В Одесі скоїли замах на двох активістів
Фото: Думская
В Одесі скоїли замах на двох активістів
В Одесі скоїли замах на двох активістів
В Одесі скоїли замах на двох активістів
В Одесі скоїли замах на двох активістів

Одеський журналіст-розслідувач Григорій Козьма заявив про те, що на його життя був скоєний замах. За словами журналіста, в його авто на великій швидкості навмисно в'їхала вантажівка, водій якої після наїзду вистрибнув з кабіни та втік на мопеді з поплічниками. Про це він пише на своїй сторінці у Facebook.

Козьма повідомив, що з ним у машині перебував керівник міського осередку партії "Народний рух України" Михайло Кузаконь, відомий своєю правозахисною діяльністю, який, зокрема, вимагав покарання винних у нападах на активістів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали фото нападників на лідера одеського автомайдану

"Тільки що на мене і Михайла Кузаконя скоєно напад із використанням вантажівки, яка на великій швидкості навмисно в'їхала в машину. Водій вистрибнув з авто ще на ходу і побіг. Водій втік на заздалегідь приготованому мопеді. Як я пам'ятаю, їх (нападників – ред.) було троє. Я встиг вистрибнути і залишився цілим. Михайло теж цілий. На вулиці гралися діти. Чекаємо на поліцію і ЗМІ", - написав Козьма.

У Бердянську застрелили місцевого активіста Віталія Олешка. Чотирьом затриманим у справі про вбивство оголосили про підозру.

Зараз ви читаєте новину «Замах на вбивство: протаранили машину рухівців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі