четвер, 02 серпня 2018 10:55

Убивство "Сармата": впізнання підозрюваних можуть визнати незаконним

Убивство "Сармата": впізнання підозрюваних можуть визнати незаконним
Бердянського активіста 43-річного Віталія Олешка застрелили при свідках у дворі власного готелю. Фото - Facebook

Адвокати чотирьох затриманих за підозрою у вбивстві бердянського активіста та ветерана АТО Віталія Олешка вимагають визнати незаконними очну ставку та упізнання, оскільки ще до юридичної процедури фото їхніх клієнтів "побачила вся Україна".

Захисники наполягають на тому, що свідки вказали на підозрюваних тільки тому, що "у них в голові крутилася чітка розтиражована картинка". Про це написав запорізький журналіст Яків Носков, зазначивши, що робота слідства виявилася під загрозою через тих, хто поспішив першими оприлюднити інформацію, а також поліцейських, які цьому посприяли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Побратими убитого Олешка зробили заяву

Журналіст також пише, що троє ветеранів АТО, замішаних у замовному вбивстві, мають відношення до бригади Наріка (Дніпро).

Бердянського активіста 43-річного Віталія Олешка застрелили при свідках у дворі власного готелю. Кілера та його спільників затримали того ж дня. Олешка поховають сьогодні, 2 серпня, у Бердянську.

Зараз ви читаєте новину «Убивство "Сармата": впізнання підозрюваних можуть визнати незаконним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі