неділя, 07 липня 2013 11:16

Загиблі під час катастрофи літака в Сан-Франциско були громадянами Китаю

Загиблі під час катастрофи літака в Сан-Франциско були громадянами Китаю
Фото: AFP

Обидва загиблих пасажира Boeing 777, який зазнав аварії в Сан-Франциско, виявилися громадянками Китаю. Про це 7 липня повідомляє агентство "Сіньхуа".

Інших подробиць про загиблих поки не повідомляється. За даними агентства, на борту літака, що розбився було більше 60 китайських студентів і викладачів, які летіли в США в літній табір.

ФОТОРЕПОРТАЖ з місця падіння літака

Всього на борту Boeing 777 перебувало 307 осіб, включаючи 16 членів екіпажу. Всього в результаті аварії загинуло дві людини, 182 отримали поранення (раніше повідомлялося про 181 постраждалому). Кілька десятків поранених перебувають у важкому стані.

Серед пасажирів було 141 громадян Китаю, 77 громадян Південної Кореї, 61 американець і один підданий Японії. Про те, з яких країн були інші пасажири, поки не уточнюється.

Літак компанії Asiana Airlines розбився 6 липня при заході на посадку в аеропорт Сан-Франциско. Він виконував рейс із Сеула. Про причини катастрофи поки не відомо. У той же час американська влада заявила, що це не був теракт. За попередніми даними, які озвучили представники авіакомпанії, несправність двигуна теж не була причиною аварії.

Зараз ви читаєте новину «Загиблі під час катастрофи літака в Сан-Франциско були громадянами Китаю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі