четвер, 17 серпня 2023 15:20

Подружжя поліцейських переїхало пенсіонерку і втекли з місця ДТП – 18+

Подружжя поліцейських переїхало пенсіонерку і втекли з місця ДТП – 18+
Подружжя поліцейських на джипі переїхало літню жінку. Фото: скріншот

У місті Білгород-Дністровський в Одеській області поліцейський з дружиною, яка також є співробітником поліції, на позашляховику двічі наїхали на літню жінку.

Згодом вони викликали швидку і втекли з місця ДТП. Постраждала померла у лікарні. Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Одеській області і сайт Державного бюро розслідувань.

Вранці 16 серпня правоохоронець, виїжджаючи з двору на своєму авто заднім ходом, скоїв наїзд на жінку. Разом із чоловіком у салоні була його дружина. Судячи з відео, вони наїхали на пенсіонерку двічі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мені потрібно тільки одне – щоб він сів": дружина загиблого нацгвардійця відмовилась від грошей судді Тандира

Подружжя перемістило потерпілу на лаву під під'їздом, після чого викликало швидку.

Не дочекавшись медиків, водій залишив місце аварії, пізніше місце події покинула і його дружина.

81-річну потерпілу доправили до лікарні, від отриманих травм вона померла.

Детективи ДБР розпочали досудове розслідування.

"Обох поліцейських відсторонили від виконання службових обов'язків. Водія затримали, його помістять до ізолятора тимчасового тримання", – сказали у поліції.

У травні двох поліцейських з Кагарлика, обвинувачених у справі про зґвалтування, засудили до 11 років тюремного ув'язнення.

Того ж місяця суд визнав винним і засудив поліцейського за вбивство у 2019 році 5-річного Кирила Тлявова.

Зараз ви читаєте новину «Подружжя поліцейських переїхало пенсіонерку і втекли з місця ДТП – 18+». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі