неділя, 17 липня 2022 20:16

Спецтема: Війна Росії проти України

Подоляк відреагував на погрози Медведєва про "судний день" для України

Подоляк відреагував на погрози Медведєва про "судний день" для України
РФ боїться, що Україна вдарить по Керченському мосту. Фото: Офіс президента

У Росії бояться, що Збройні сили України вдарять по Керченському мосту, тому постійно погрожують.

Відтак в РФ сказали чекати "судного дня". Про це заявив заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв, передає росЗМІ "РИА Новости".

"Окремі екзальтовані криваві клоуни, які там вискакують періодично з якимись заявами, ще й намагаються погрожувати нам, маю на увазі напад на Крим, тощо. Якщо щось подібне станеться, для них усіх там миттєво настане "судний день", дуже швидкий і важкий, сховатися буде дуже складно", – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арестович заявив, що Україна обов'язково вдарить по Кримському мосту

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк відреагував на заяву Медведєва.

"Портрет сучасної Росії – це Дмитро Медведєв, який погрожує комусь "судним днем". Маленька забута історією людина, що намагається здаватися серйозною та страшною, а в реальності викликає лише жалість. "Ще трохи, і я вам усім покажу!" Покажете що? Вб'єте чергову дитину?" – написав він у Twitter.

Україна може бити з систем HIMARS по території окупованого Криму. Півострів став хабом для переміщення зброї та техніки з Росії. Усі ці сили необхідно обстрілювати, щоб забезпечити безпеку України.

Зараз ви читаєте новину «Подоляк відреагував на погрози Медведєва про "судний день" для України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі