субота, 13 серпня 2022 19:20

Спецтема: Війна Росії проти України

Подоляк пояснив, для чого окупанти обстрілюють Запорізьку АЕС

Подоляк пояснив, для чого окупанти обстрілюють Запорізьку АЕС
РФ обстрілює Запорізьку атомну станцію, щоб знеструмити південні області України. Фото: EA Daily

Російські окупанти обстрілюють Запорізьку атомну станцію, щоб знеструмити південні області, а потім звинуватити в цьому Україну.

Про це заявив радник голови Офіса президента Михайло Подоляк у Twitter. Він наголосив, що російські пропагандисти прикидаються клоунами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти знову обстрілюють Запорізьку АЕС – мер Енергодара попередив про небезпеку

"Навіщо Росії обстрілювати себе на ЗАЕС?" – прикидаються клоунами пропагандисти. Пояснюю: РФ б'є по частині АЕС, де акумулюється енергія, що живить південь України. Мета – від'єднати нас від ЗАЕС і звинуватити в цьому українську армію", – пояснив Подоляк.

Він також дорікнув МАГАТЕ й ООН, які просто спокійно спостерігають за цією ситуацією.

"ООН і МАГАТЕ продовжують уважно вивчати стелю", – підкреслив Подоляк.

Російські окупанти обстрілюють Запорізьку АЕС із села Водяне.

Про це повідомляє Головне управління розвідки. Там також наголосили, що росіяни готують провокації під українським прапором.

До стели "Енергодар" на в'їзді в місто росіяни підігнали самохідну артилерійську установку "Піон" з нанесеною білою фарбою літерою "Z".

На САУ підняли синьо-жовтий український прапор. Вочевидь, її використовуватимуть для чергових провокацій з метою звинувачення ЗСУ.

Зараз ви читаєте новину «Подоляк пояснив, для чого окупанти обстрілюють Запорізьку АЕС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі