понеділок, 03 березня 2014 21:58

Поблизу Севастополя п'ять російських буксирів заблокували українські кораблі
1

Фото: twitter.com/BoothWilliam

П'ять російських буксирів заблокували кораблі Військово-морських сил України у Криму неподалік від Севастополя. Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Українські судна "Тернопіль" і "Славутич" перебувають у Стрілецькій бухті. Російські кораблі розташувалися на відстані приблизно двісті метрів. Моряки з українських кораблів у телефонній розмові з журналістами розповіли, що чекають атаки з боку росіян і готові захищатися. Нападників збираються поливати з пожежного гідранта. Моряки винесли на палуби матраци і поушки.

"Було шикування, нам сказали, що буде акт нападу. Нам дали час, ми вирішили не здаватися. П'ять буксирів стоять, оточили, люди у бронежилетах і касках", - розповіли моряки.

Автор: twitter.com/BoothWilliam
 

Нагадаємо, раніше озброєні російські військовослужбовці блокували штаб Військово-морських сил України. Українських моряків підкупом і гарантіями безпеки "переконував" перейти на бік самопроголошеного флоту Криму зрадник, екс-адмірал Березовський, але отримав рішучу відмову. Після цього від імені російського Чорноморського флоту українським військовим поставили ультиматум - здатися до 5 ранку вівторка. Хоча у самому ЧФ від цієї вимоги начебто відмовляються.

Зараз ви читаєте новину «Поблизу Севастополя п'ять російських буксирів заблокували українські кораблі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі