неділя, 18 березня 2007 13:21

Пластичний хірург відняв у пацієнтки сідницю

Навколо однієї з приватних клінік по пластичній хірургії Німеччини розгорівся скандал: 38-річна Джулія Мейер подала до суду на хірурга за те, що він позбавив її однієї з сідниць: після операції на стегнах жінка виявила, що в неї "здулася" права сідниця. "Пропажу" пацієнтка виявила після того, як прийшла до тями після пластичної операції з ліпосакції на стегнах. "Коли я побачила, що мене позбавили моєї дупи, я трохи не знепритомніла! - розповіла обурена Мейер. - Одна з сідниць була абсолютно відсутня".

На процесі було доведено, що непорозуміння відбулося саме з вини хірурга: помилково він відкачав жир не зі стегна пацієнтки, а з правої сідниці. Судді прийняли до уваги, що Мейер, яка протягом багатьох років виконувала танець живота, після операції не може займатися улюбленою справою. Крім того, суд врахував, що потерпіла тепер відмовляється навіть ходити до басейну, оскільки соромиться показатися на людях.

Тепер горе-лікарю доведеться заплатити Джулії Мейер 12 тис. євро - ця сума в два рази більше тієї, на яку спочатку претендувала жінка. Чи віднімуть у хірурга ліцензію або ж він і далі зможе займатися пластичною хірургією, поки не відомо, повідомляє Gazeta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Пластичний хірург відняв у пацієнтки сідницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі