понеділок, 18 червня 2012 15:38

Після другого голу у ворота збірної України, в Тернополі побили француза

Після другого голу у ворота збірної України, в Тернополі побили француза
Після сутички міліціонери порадили парижанину покинути стадіон

Під час перегляду матчу Франція-Україна у тернопільській фан-зоні побили 27-річного Лянрі Лямота. Менеджер з передмістя Парижу, який пів року живе і працює в Україні, прийшов на перегляд матчу з французьким прапором та кепкою з надписом „Франція".

„Коли французи забили перший гол, Лянрі зрадів, підстрибнув, і почав кричати – "Франція вперед". Вже тоді ззаду почали матюкатися і кричати до нього, щоб сів. Коли французи забили вдруге, до нас підбіг великий хлопець і почав махати кулаками. Зірвав з француза кепку, почав шарпати", - розповідає друг Лямота, тернополянин Костянтин Бібік.

„Я навіть не побачив як все сталося. Почув що вдарили в щоку, потім почали штовхати, зірвали з голови кепку. Найдивніше, що міліція хоч і відтягнула хлопця від мене, але зразу ж відпустила, і мою кепку у нього не забрала. Дехто з людей ще йому аплодував. Один місцевий журналіст фотографував мене і при цьому показував середнього пальця, казав що найде і розбереться зі мною", - розповів француз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Познані побилися фани Ірландії, Хорватії та Польщі

Після сутички міліціонери порадили парижанину і його друзям покинути стадіон.

„Це такий випадок, про який я вже не забуду. Моя любов до України зменшилася. Зараз маю бажання подзвонити у французьке посольство, щоб про це розповісти. Напевне, ще й заяву в міліцію напишу", - каже Лянрі.

Попри інцидент, француз планує знову відвідати тернопільську фан-зону, аби переглянути матч Франція-Швеція.

Зараз ви читаєте новину «Після другого голу у ворота збірної України, в Тернополі побили француза». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі