вівторок, 13 квітня 2021 14:40

Пішохід порізав водія таксі
3

У Житомирі 37-річний пішохід порізав 27-річного водія таксі за зауваження
Фото: zt.npu.gov.ua
У Житомирі 37-річний пішохід порізав 27-річного водія таксі за зауваження
У Житомирі 37-річний пішохід порізав 27-річного водія таксі за зауваження

У Житомирі двоє пішоходів накинулися на 27-річного водія таксі через зауваження.

Це сталося 12 квітня близько 15:00 на вул. Бориса Тена. Там пішоходи йшли на проїжджій частині дороги по трамвайних коліях, що заважало руху транспорту. На зауваження відреагували нецензурною лайкою. Далі зав'язалася суперечка, яка закінчилася різаниною, розповіли у відділі комунікації обласної поліції.

"Один з перехожих завдав водієві ножове поранення. Травмованого доставили до хірургічного відділення лікарні. Інші ж учасники події поспішили утекти геть", - розповіли поліцейські.

Учасників події та місця їх можливого перебування встановили за допомогою камер відеоспостереження, розповів начальник Житомирського райуправління поліції Сергій Синявський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Таксист зі спільниками пограбували пасажира

"Уже впродовж години розшуківці відпрацювали адреси проживання чоловіків та встановили їхнє місцеперебування. Один із них, який підозрюється в нанесенні поранення потерпілому, 37-річний місцевий житель", - розповів Синявський.

Підозрюваний пояснив, що поранення наніс ненавмисно.

"Так, у мене був складаний ніж, маленький, я його хотів подряпати, або налякати чисто. У стегно машинально його вдарив, не знаю як", - каже він.

Відомо, що раніше він уже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Тепер йому загрожує до 7 років в'язниці.

У Києві троє іноземців вдарили кілька разів ножем 37-річного таксиста та втекли на його автомобілі Toyota Camry. Потерпілий із ножовими пораненнями потрапив у лікарню. Нападників - 36, 31 та 46 років затримали.

Зараз ви читаєте новину «Пішохід порізав водія таксі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі